Bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie

Vanaf september kunt u bij Cure Fysiotherapie terecht voor bekkenfysiotherapie. Stephanie Pors is geregistreerd Bekkenfysiotherapeut en behandelt klachten die te maken hebben met het functioneren van het bekken en de organen die daar in liggen. U kunt dan denken aan incontinentieklachten (verlies van urine of ontlasting), pijn in de onderbuik, pijn in de onderrug of seksuele problemen.

De oorzaken van deze klachten kunnen bijvoorbeeld zijn een verkeerde manier van plassen of ontlasten, blaasontsteking, buik- of prostaatoperatie of de klachten kunnen samenhangen met zwangerschap of bevalling. Vaak wordt er gedacht dat klachten in de bekkenregio alleen bij vrouwen voorkomen, maar dat is niet zo. Zowel vrouwen als mannen, ongeacht welke leeftijd kunnen er mee te maken krijgen.

Mocht u meer informatie willen over bekkenfysiotherapie of een afspraak willen maken, neem dan contact op met Cure Fysiotherapie, tel. 0591-212191 of e-mail info@curefysiotherapie.nl1442408861steef