Fit de zomer in met Cure

Fit de zomer in met Cure

 

Fit en gezond de zomer tegemoet? Kom dan sporten bij Cure Fysiotherapie!

Sporten bij Cure doet u onder begeleiding van een fysiotherapeut. Het voordeel hiervan is dat u gericht aan uw doelen kan werken onder toeziend oog van een fysiotherapeut. Door de deskundige begeleiding is de kans op het krijgen van blessures kleiner en kan er aandacht besteedt worden aan eventuele klachten die het sporten in de weg staan.

Bij Cure kunt u sporten in onze ruime trainingszaal, waarbij aan het begin van het trainingstraject, wanneer gewenst, een gratis fitheidstest afgenomen kan worden. Gedurende de training wordt deze fitheidstest regelmatig herhaald en de resultaten geëvalueerd, zodat u weet of u uw gestelde doelen gaat halen. Naast het sporten in de trainingszaal kunt u ook deelnemen aan diverse groepslessen zoals Pilates, MenFit, DamesFit, Rugscholing en Fit op Leeftijd. Deze lessen worden verzorgd door onze therapeuten en zijn in kleine groepen (max. 8 deelnemers).

Bent u nieuwsgierig of wilt u meer informatie over sporten bij Cure, dan bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze praktijk met ruime trainingszaal met o.a. kracht- en cardioapparaten.

Tot Snel,

Team Cure Fysiotherapie