Vanaf 6 september; Podologie bij Cure !

Vanaf 6 september; Podologie bij Cure !

Per september 2016 kom ik, Marc van Maanen, het team bij Cure Fysiotherapie versterken als Registerpodoloog.
Ik ben in 2006 afgestudeerd als Fysiotherapeut en sindsdien werkzaam geweest in een grote praktijk in Hoogezand.
De laatste jaren ben ik tevens werkzaam als Registerpodoloog in mijn eigen praktijk genaamd “Podologie Van Maanen“. Als Registerpodoloog heb ik veel voordeel van mijn opgedane kennis en ervaring als Fysiotherapeut en dit voordeel komt direct bij de patiënt of klant terecht. Bijvoorbeeld door een beter inzicht in oorzaak en gevolg van bepaalde rug, been of voetklachten.
Elke dinsdagmiddag zal ik aanwezig om te beoordelen of uw klachten aan voeten, benen of rug tijdens dagelijks leven, arbeid of sport te maken kunnen hebben met de stand van uw voeten. Voorbeelden van therapie zijn steunzolen, sportzolen, schoenadvies of voetspiertraining.

Met vriendelijke groet,

 

vanmaanen