Cursus zwangerfit® volgen?

Cursus zwangerfit® volgen?

ZwangerFit Cure Fysiotherapie

YVLO-ZwangerFit® is een leuke, eigentijdse cursus voor de zwangere vrouw en de pas bevallen vrouw. In deze vernieuwde opzet van zwangerschapsbegeleiding is de jarenlange ervaring op het gebied van zwangerschapsgym gebundeld met de laatste inzichten over bekkenpijn tijdens en na zwangerschap en de kennis van de bekkenbodem(dys)functies.

De cursus ZwangerFit bestaat uit lessen actieve lessen met elementen uit de fitness en aerobics met ondersteuning van muziek. Daarnaast wordt er tijdens de lessen aandacht besteed aan een stukje theorie omtrent de zwangerschap, de bevalling, de bekkenbodemspieren om zo voorbereid de bevalling in te gaan.
Door de specifieke deskundigheid en de signaleerfunctie van de YVLO-ZwangerFit® docent Stephanie Pors (geregistreerd bekkenfysiotherapie) kan de actieve vrouw in haar zwangerschap en in de periode daarna, zo optimaal mogelijk begeleid worden.

Vanaf 16 weken ben je welkom om samen met andere zwangere vrouwen fit te worden en blijven om optimaal de bevalling in te gaan.

4-6 Weken na de bevalling kun je bij Cure terecht voor de cursus MamaFit. Je wordt dan begeleid om weer fit en sterk te worden, zodat je weer je eigen activiteiten, hobby’s of sport kunt oppakken. Ook kan er na de bevalling vanaf 4-6 weken weer begonnen worden, zodat je fit en sterk genoeg bent om weer je eigen activiteiten, hobby’s of sport op te pakken.

De tijden van ZwangerFit en Mamafit worden in overleg met de cursisten en de ZwangerFit docent vastgesteld.

De kosten voor het deelnemen aan ZwangerFit, dat bestaat uit een intake en 16 lessen is €150. Voor het deelnemen aan de groepslessen Mamafit, kun je een 10-lessen strippenkaart kopen voor €70, deze is een half jaar geldig.