Mededeling: Stagiaires bij Cure

Mededeling: Stagiaires bij Cure

Vanaf 12 februari 2018 lopen er in de praktijk van Cure Fysiotherapie gedurende een periode van 20 weken twee stagiaires mee. De stagiaires Natalie en Manon zitten in hun laatste jaar van de opleiding Fysiotherapie aan de Hanzehogeschool te Groningen.

De stagiaires lopen afwisselend stage bij onze therapeuten Frank en Henk. Mocht u bezwaar hebben dat ze aanwezig bij uw behandeling of training, geeft dit dan door aan uw therapeut.

Vriendelijk dank voor uw medewerking.

Team Cure Fysiotherapie

 

Even voorstellen:

“Mijn naam is Natalie Nolte, 23 jaar en ik woon en studeer in Groningen. Vanaf 12 februari tot aan eind juni kom ik mijn afstudeerstage lopen bij Cure Fysiotherapie. Naast mijn opleiding doe ik in mijn vrije tijd graag leuke dingen met mijn vriend(en) en houd ik ervan om te sporten: hardlopen, wielrennen en zwemmen. Ik hoop aankomende periode veel te mogen leren en een leuke tijd bij Cure Fysiotherapie te hebben! Tot ziens.” 

Natalie Nolte

 

 

“Ik ben Manon Mulder en ik ben vierdejaars Fysiotherapie studente. Ik woon op kamers in Groningen. Sporten, yoga en wandelen doe ik graag. Daarnaast zie ik mijn vriendinnen vaak en gaan we gezellig de stad in. Ik kijk er naar uit om stage te lopen bij Cure.”

Manon Mulder