Cure heeft nieuws!

Cure heeft nieuws!

Sinds 1 juli heeft Cure Fysiotherapie de praktijk Ouwendijk Fysiotherapie in Exloo overgenomen. Ook de vestigingen in Odoorn, Valthe, Valthermond en 2de Exloërmond horen nu bij Cure. Samen met de fysiotherapeuten en andere medewerkers van Ouwendijk Fysiotherapie gaan we de praktijk een nieuwe impuls geven en veranderd de naam van de praktijk in Cure. Begin oktober, wanneer het klussen klaar is, vindt er een heropening van de praktijk in Exloo plaats. U bent dan van harte welkom bij ons in de praktijk aan Zuiderhoofdstraat 10 in Exloo. Houd onze website en facebookpagina in de gaten voor de datum.

Naast de start van Cure in Exloo e.o., hebben we ook een nieuwe dependance geopend in Hoogeveen. Per 1 september jl. verzorgen wij de fysiotherapie in sportschool Anytime Fitness gevestigd aan Schutstraat 91 in Hoogeveen. Samen met Anytime Fitness willen we de sporters zo optimaal mogelijk begeleiden bij het sporten. Het voorkomen van blessures staat voorop. Mensen die niet sporten bij Anytime Fitness kunnen ook gebruik maken van de diensten van Cure.