Frank krijgt een award voor zijn inzet!

Frank krijgt een award voor zijn inzet!

Claudicatio intermittens (etalagebenen) ofwel vernauwingen in de beenslagaders ontstaan door aderverkalking. Door de vernauwing vermindert de bloedtoevoer naar de benen. De beenspieren krijgen minder zuurstof; dit geeft pijnklachten bij inspanning. De behandeling bestaat meestal uit onder andere looptherapie onder begeleiding van een fysiotherapeut.

ClaudicatioNet is een zorgnetwerk dat patiënten, oefen- en fysiotherapeuten, huisartsen en vaatchirurgen met elkaar in contact brengt.
Ieder jaar is er een congres waarbij alle laatste ontwikkelingen worden besproken op dit gebied. Tevens wordt dan een award uitgereikt aan degene die zich uitzonderlijk heeft ingezet voor dit netwerk. Dit jaar heeft onze collega Frank de award in ontvangst mogen nemen!