Stagiair in Exloo en Odoorn

Stagiair in Exloo en Odoorn

Hoi, ik ben Philippe! Ik ben 28 jaar oud en woon in Groningen. Ik loop stage bij Frank en Jacqueline. In 2011 ben ik voor het eerst gestart met fysiotherapie. De stad Groningen bracht mij meer dan alleen studeren wat er toe leidde dat mijn studie op een te laag pitje kwam te staan. In 2017 ben ik daarom voor de tweede keer gestart met fysiotherapie en dit keer met succes! In al die jaren heb ik veel in de horeca gewerkt wat mij sociaal en gastvrij heeft gemaakt.
Naast mijn studie werk ik als zzp’er in de evenementenwereld, die op dit moment helaas stil ligt… Wat de pijn verzacht is dat ik hierdoor afgelopen zomer veel vrije tijd heb gehad om te kunnen klussen, hetzij thuis, hetzij bij vrienden. Klussen is dan ook een hobby van mij. Qua sport probeer ik een paar dagen per week in de sportschool te zijn om fit te blijven.