Afscheid Linda Smid bij Cure Fysiotherapie

Afscheid Linda Smid bij Cure Fysiotherapie

Linda Smid, een van de oprichters van Cure Fysiotherapie, neemt afscheid van de praktijk. Na vele jaren met veel plezier bij ons te hebben gewerkt, begint ze voor zichzelf met de Sens Fysiotherapie en Training.

 

Linda heeft bij Cure Fysiotherapie vele patiënten geholpen met diverse klachten. Haar passie voor het vak en haar persoonlijke benadering maakten haar geliefd onder haar patiënten en collega’s. Wij kijken dan ook met veel plezier terug op haar tijd bij Cure Fysiotherapie.

 

Nu begint Linda aan een nieuw avontuur met Sens Fysiotherapie en Training. Hier zal ze haar kennis en ervaring inzetten om haar patiënten op een professionele en persoonlijke manier te helpen. Wij zijn ervan overtuigd dat ze met haar nieuwe praktijk uitstekende zorg kan blijven bieden aan haar patiënten.

 

We willen Linda bedanken voor haar bijdrage aan Cure Fysiotherapie en wensen haar veel succes met haar nieuwe praktijk Sens Fysiotherapie en Training.