Cliënt tevredenheid

 

Cliënt tevredenheid

Het team van Cure hecht veel waarde aan het optimaliseren van de tevredenheid van haar cliënten. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met onze fysiotherapiepraktijk en onze fysiotherapeuten en worden graag op de hoogte gebracht over uw klachten, tips of ideeën voor het optimaliseren van onze diensten.

Om deze redenen neemt Cure deel aan een onderzoek dat uw ervaringen meet. Tevens verplicht een aantal zorgverzekeraars ons tot deelname aan dit onderzoek. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau genaamd Qualizorg en is volledig anoniem. Na afronding van uw behandeling of in het geval van een chronische indicatie na 20 behandelingen, ontvangt u per e-mail een uitnodiging van Qualizorg om deel te nemen aan dit cliënttevredenheidsonderzoek. Graag vragen wij u om uw deelname aan dit onderzoek, zodat wij onze dienstverlening verder kunnen verbeteren en optimaliseren.

Het invullen van de online vragenlijst neemt ongeveer 10 – 20 minuten van uw tijd in beslag.

De vragen gaan onder andere over onze accommodatie, informatievoorziening en de

behandeling door uw therapeut. Wij zouden uw deelname zeer op prijs stellen.

 

Qualizorg verzorgt het onderzoek en ziet erop toe dat uw gegevens volledig anoniem worden behandeld en handelt volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Cure, uw eigen therapeut en uw verzekeraar komen niet te weten wat u

persoonlijk heeft geantwoord. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met derden. Deelname aan het onderzoek is geheel vrijwillig en kan op elk door u gekozen moment beëindigd worden zonder dat daar consequenties aan verbonden zijn.

 

Wij hopen dat u meedoet zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren! Bij voorbaat heel hartelijk dank.