Medewerkers

Linda Smid

Fysiotherapeut, Oedeemfysiotherapeut

Linda Smid is geregistreerd algemeen fysiotherapeut, oedeemfysiotherapeut en onze specialist op het gebied van fysiotherapie bij oncologische revalidatie en lymfe-taping met medical taping.

Paardensport, fitness en hardlopen zijn een aantal van de sporten die Linda beoefent in haar vrije tijd.

Henk Geerts

Fysiotherapeut

Werkzaam als fysiotherapeut sinds 2009. Henk is werkzaam als algemeen therapeut en is gespecialiseerd in medical taping, revalidatie, training en begeleiding van (top)sporters.

Henk is een absolute sportfanaat. Hij heeft geschaatst op topsportniveau en is fanatiek met mountainbiken. Ook verzorgde hij in het verleden trainingen voor een regionaal schaatsteam en is hij liefhebber van voetbal, wielrennen en vele andere sporten.

Frank Reichenfeld

Fysiotherapeut

Frank is werkzaam als algemeen therapeut en is gespecialiseerd in Dry Needling, Medical Taping, training bij lage rugklachten, Acceptatie en Commitment Therapie (ACT) bij chronische pijn en revalidatie met complexe fracturen.

Naast zijn werkzaamheden als fysiotherapeut is Frank een groot liefhebber van rugby. Hij probeert zo veel mogelijk wedstrijden mee te spelen voor zijn team van Rugby Club Groningen.

 

Erwin Veldkamp

Fysiotherapeut

Sinds 2001 afgestudeerd en werkzaam als fysiotherapeut en nu per 1 oktober 2015 werkzaam bij Cure Fysiotherapie in Emmen en Westerbork.

Naast algemeen fysiotherapeut is Erwin gespecialiseerd in COPD, Dry Needling en schouderklachten.

Erwin is een groot liefhebber van vele sporten, waarvan hij zelf vooral voetbal en hardlopen actief beoefend.

Stephanie Pors

Fysiotherapeut, geregistreerd Bekkenfysiotherapeut

Stephanie heeft in 2011 de opleiding Fysiotherapie afgerond en in 2015 de opleiding tot Master Bekkenfysiotherapie.

Per 1 september 2015 is zij werkzaam bij Cure Fysiotherapie als geregistreerd bekkenfysiotherapeut.

Naast bekkenfysiotherapie geeft Stephanie ZwangerFit, Pilates en Zwangerschapspilates.

 

Wanneer Stephanie niet aan het werk is doet ze aan bootcamp, tennissen, hardlopen en pilates.

Daarnaast speelt zij dwarsfluit en saxofoon.

Petra Immink

Fysiotherapeut, Handtherapeut

Petra is sinds mei 2009 werkzaam als algemeen fysiotherapeut, zij heeft zich gespecialiseerd in onder andere medical taping en beweegprogramma Diabetes Mellitus. Sinds januari 2016 heeft ze zich gespecialiseerd in handtherapie en per 1 maart werkt zij als handtherapeut bij Cure Fysiotherapie.

Naast haar werk als (hand)fysiotherapeut sport zij graag waaronder mountainbiken en wielrennen.

Ditte van de Grift

Fysiotherapeut

Sinds december 2016 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij Cure. Naast de reguliere behandelingen, begeleid ik de groepslessen Rugscholing en Men Fit.

Ik ben in 2013 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut, waarna ik mij verder heb gespecialiseerd als fysiotherapeut voor dieren, en dan met name de hond.

 

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om met mijn gezin dingen te ondernemen en wandel ik graag met de honden of ga ik sporten o.a. zwemmen, hardlopen en fitness.
Ik hoop u snel te ontmoeten bij Cure! Op woensdag- en vrijdagavond en zaterdagochtend ben ik aanwezig in de praktijk.

 

Natalie Nolte

Fysiotherapeut

Erna de Jonge

Secretaresse

Erna is sinds 1 mei 2016 teamlid van Cure Fysiotherapie Emmen, zij zal onze administratie, receptie en alle voorkomende werkzaamheden gaan oppakken. Vanuit haar jarenlange ervaring in de retail, heeft zij veel ervaring met omgang van cliënten en het runnen van een bedrijf en hierdoor is zij een grote aanwinst voor ons team. Zij kan u dus niet alleen helpen met vragen, maar tevens ook voor u alle afspraken plannen of veranderen.

Naast haar werk bij Cure vermaakt Erna zich met Tennis, motorrijden, restylen van het huis, winkelen en veel gezelligheid om zich heen!

Linda Tammenga

Manueel fysiotherapeut, Fysiotherapeut

Jacqueline Veenhuizen

Fysiotherapeut

Marieke Sijbolts

Fysiotherapeut

Saskia van der Ven

Secretaresse