Medewerkers

Linda Smid

Fysiotherapeut, Oedeemfysiotherapeut

Big-nr. 29910908704

Linda Smid is geregistreerd algemeen fysiotherapeut, oedeemfysiotherapeut en onze specialist op het gebied van fysiotherapie bij oncologische revalidatie en lymfe-taping met medical taping.

Paardensport, fitness en hardlopen zijn een aantal van de sporten die Linda beoefent in haar vrije tijd.

Henk Geerts

Fysiotherapeut

Big-nr. 29912470304

Werkzaam als fysiotherapeut sinds 2009. Henk is werkzaam als algemeen therapeut en is gespecialiseerd in medical taping, revalidatie, training en begeleiding van (top)sporters.

Henk is een absolute sportfanaat. Hij heeft geschaatst op topsportniveau en is fanatiek met mountainbiken. Ook verzorgde hij in het verleden trainingen voor een regionaal schaatsteam en is hij liefhebber van voetbal, wielrennen en vele andere sporten.

Frank Reichenfeld

Fysiotherapeut

Big-nr.  19910132104

Frank is werkzaam als algemeen therapeut en is gespecialiseerd in Dry Needling, Medical Taping, training bij lage rugklachten, Acceptatie en Commitment Therapie (ACT) bij chronische pijn en revalidatie met complexe fracturen.

Naast zijn werkzaamheden als fysiotherapeut is Frank een groot liefhebber van rugby. Hij probeert zo veel mogelijk wedstrijden mee te spelen voor zijn team van Rugby Club Groningen.

 

Erwin Veldkamp

Fysiotherapeut

Big-nr. 19055374604

Sinds 2001 afgestudeerd en werkzaam als fysiotherapeut en nu per 1 oktober 2015 werkzaam bij Cure Fysiotherapie in Emmen en Westerbork.

Naast algemeen fysiotherapeut is Erwin gespecialiseerd in COPD, Dry Needling en schouderklachten.

Erwin is een groot liefhebber van vele sporten, waarvan hij zelf vooral voetbal en hardlopen actief beoefend.

Stephanie Berends-Pors

Fysiotherapeut, geregistreerd Bekkenfysiotherapeut

Big-nr. 29914143104

Stephanie heeft in 2011 de opleiding Fysiotherapie afgerond en in 2015 de opleiding tot Master Bekkenfysiotherapie.

Per 1 september 2015 is zij werkzaam bij Cure Fysiotherapie als geregistreerd bekkenfysiotherapeut.

Naast bekkenfysiotherapie geeft Stephanie ZwangerFit, Pilates en Zwangerschapspilates.

 

Wanneer Stephanie niet aan het werk is doet ze aan bootcamp, tennissen, hardlopen en pilates.

Daarnaast speelt zij dwarsfluit en saxofoon.

Petra Immink

Fysiotherapeut, Handtherapeut

Big-nr. 79911375404

Petra is sinds mei 2009 werkzaam als algemeen fysiotherapeut, zij heeft zich gespecialiseerd in onder andere medical taping en beweegprogramma Diabetes Mellitus. Sinds januari 2016 heeft ze zich gespecialiseerd in handtherapie en per 1 maart werkt zij als handtherapeut bij Cure Fysiotherapie.

Naast haar werk als (hand)fysiotherapeut sport zij graag waaronder mountainbiken en wielrennen.

Ditte van de Grift

Fysiotherapeut, handtherapeut

big-nr. 49917235804

Sinds december 2016 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij Cure. Naast de reguliere behandelingen begeleid ik de groepslessen Rugscholing en Men Fit.

Ik ben in 2013 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut, waarna ik mij verder heb gespecialiseerd als fysiotherapeut voor dieren, en dan met name de hond. In februari 2020 ben ik afgestudeerd als handtherapeut.

 

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om met mijn gezin dingen te ondernemen en wandel ik graag met de honden of ga ik sporten o.a. zwemmen, hardlopen en fitness.
Ik hoop u snel te ontmoeten bij Cure!

 

Natalie Nolte

Fysiotherapeut, kinderfysiotherapeut i.o.

Big-nr. 9918703704

Natalie is in februari 2018 begonnen aan haar afstudeerstage bij ons in de praktijk.

In september 2018 is ze afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en sinds die tijd werkzaam bij Cure als fysiotherapeut.

In haar vrije tijd is ze graag aan het sporten zoals Triathlon training en hockey, ook rijdt ze graag motor.

Jacqueline Veenhuizen

Fysiotherapeut, manueel therapeut i.o.

Big-nr. 39921050904

 

Sinds april 2016 is Jacqueline afgestudeerd  als algemeen fysiotherapeut. Ze heeft zich gespecialiseerd in Medical Taping en revalidatie bij (sport)blessures. Daarnaast is ze in september gestart met de opleiding tot manueel therapeut.

In haar vrije tijd is Jacqueline in de sportschool te vinden of op het voetbalveld.

Lars ten Have

Fysiotherapeut

big-nr. 89924510104

In 2018 heeft Lars zijn opleiding fysiotherapie aan de Hanze Hogeschool in Groningen afgerond en is nu werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij Cure in Emmen.

Naast zijn passie voor fysiotherapie is Lars een fanatieke krachtsporter. In zijn vrije tijd traint hij 4 keer per week in de sportschool, waarbij hij de focus legt op powerlifting (nationaal niveau) en weightlifting. Daarnaast houdt hij er ook van om in de natuur te gaan hiken of te mountainbiken.

 

Saskia van der Ven

Secretaresse

 

Saskia is sinds mei 2016 als secretaresse werkzaam in de praktijk in Exloo en is daar elke dinsdag en woensdag aanwezig als telefoniste, receptioniste en natuurlijk om koffie voor u te zetten. In Emmen is zij aanwezig op maandag-, donderdag- en vrijdagochtend. Daarnaast verzorgt ze voor alle locaties de administratie.

Saskia doet aan yoga en Pilates. Ook squasht, wandelt en fietst ze graag om haar andere hobby te compenseren:  het bakken van taarten!

Sanne Tinge

Machiel Schoemaker

In 2019 is Machiel in onze praktijk in Emmen begonnen met afstuderen, hierbij heeft hij zich gericht op de invloed van Mindfulness op chronische pijn.

In de fysiotherapie kan hij uiting geven aan zijn grote interesse in het menselijk lichaam. Hij wil mensen vanuit hun eigen kracht helpen op de weg naar herstel.

Machiel is een mensen-mens en houdt er van om in zijn vrije tijd te investeren in zijn sociale contacten.