Wij zijn open!

Wij zijn open!

Gelukkig kunnen wij u blijven behandelen. Cliënten en medewerkers dragen mondkapjes en wassen voor en na elke behandeling de handen. Zo houden we elkaar veilig!

BHV-cursus 9 december 2020

Op woensdag 9 december volgen al onze medewerkers een BHV (ehbo) cursus. Wij zijn die dag telefonisch niet bereikbaar. Spreekt u gerust een voicemail in op 0591-212191 of mail naar info@curefysiotherapie.nl Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Stagiaire in Emmen

Mijn naam is Marja en ik ben bezig met de opleiding medisch secretaresse. Ik ga van 1 december tot en met 27 februari stage lopen bij Cure fysiotherapie. Mijn hobby’s zijn fietsen, knutselen, bakken en koken, activiteiten met de honden met in het bijzonder de Welsh Springer Spaniel.

Littekentherapie

Littekentherapie   Littekenweefsel ontstaat na operaties of trauma en kan klachten veroorzaken aan het houdings- en bewegingsapparaat, en herstel stagneren. Littekens kunnen aan de buitenkant er mooi uit zien, maar vaak is er sprake van onderhuids littekenweefsel. Dit littekenweefsel kan verkleven met de huid of onderliggende spieren of zelfs met organen. Dit kan problemen veroorzaken zoals … Lees verder

Op weg naar een rookvrije generatie!

Wij werken graag mee aan de campagne “Op weg naar een rookvrije generatie”. Uit handen van wethouder Raymond Wanders nam onze collega Frank twee borden voor de gevels in ontvangst.

Mondkapjes in de praktijk

    Omdat we u graag willen blijven helpen dragen therapeuten en cliënten vanaf vandaag mondmaskers in onze praktijken. Heeft u zelf geen mondmasker bij u? Dan kunt u er voor € 1,00 bij ons eentje kopen.

Stagiair in Exloo en Odoorn

Hoi, ik ben Philippe! Ik ben 28 jaar oud en woon in Groningen. Ik loop stage bij Frank en Jacqueline. In 2011 ben ik voor het eerst gestart met fysiotherapie. De stad Groningen bracht mij meer dan alleen studeren wat er toe leidde dat mijn studie op een te laag pitje kwam te staan. In … Lees verder

Stagiair in Emmen

  Hallo allemaal, mijn naam is Mark en ik ben 25 jaar. Momenteel zit ik in mijn afstudeerjaar van de opleiding fysiotherapie. In mijn vrije tijd ben ik vaak in de sportschool te vinden. In de periode tot 6 november zal ik als stagiair werkzaam zijn bij Cure Fysiotherapie onder begeleiding van Henk en Erwin.

Oefenzaal gesloten tot 1 januari 2021

Beste sporters, Cure stelt de veiligheid van de cliënten voorop. Door het toenemende aantal corona-besmettingen hebben wij als team daarom besloten de oefenzaal tot 1 januari 2021 alleen te gebruiken voor revalidatietrajecten en kunt u er als recreatieve sporter helaas nog geen gebruik van maken.

Cursus Mindful Fysiotherapie

Mindful Fysiotherapie Bij Cure kunt u een 8-weekse Mindful Fysiotherapie cursus volgen waarin u leert bewuster en gezonder met alledaagse uitdagingen en stress om te gaan. Mindfulness is het vermogen om met aandacht in het hier en nu te zijn. U leert bewuster fysieke en geestelijke sensaties op te merken zonder hier een oordeel aan … Lees verder