Partners

Bij Cure werken we samen met een aantal partners, voor meer informatie omtrent deze partners vindt u hieronder de link naar de desbetreffende website:

Hoorcentrum Hondsrug

Wij helpen u met een oplossing op maat als uw gehoor achteruit gaat. Vaak merkt u – of uw partner – die achteruitgang bij het luisteren naar de televisie, kleinkinderen, muziek of in gezelschap.

Bezoek website

Voetzorg Noord

LEKKER LOPEN      LEKKER LEVEN !

Zonder een goede basis ben je nergens. Voor uw lichaam geldt dat ook. Van gezonde voeten heeft u een hoop plezier. Een lange boswandeling, boodschappen doen, sporten; niet vanzelfsprekend als u loopproblemen heeft. Wij lossen het op, zodat u er op uit kunt.

Bezoek website

Long netwerk Emmen en omstreken

Longnetwerk Emmen & Omstreken

Longnetwerk Emmen en Omstreken is opgezet om goede en kwalitatief verantwoorde fysiotherapeutische zorg te bieden aan mensen met longklachten. Het netwerk van fysiotherapeuten is een samenwerking tussen fysiotherapeuten van Treant Zorggroep, ziekenhuislocatie Scheper en fysiotherapeuten in de regio. De fysiotherapeuten die het netwerk vertegenwoordigen zijn afkomstig uit Zuidoost Drenthe en Zuidoost Groningen.

Bezoek website

InnoCleaning

InnoCleaning is een nieuw en dynamisch Schoonmaakbedrijf in Emmen. Onze werkwijze volgt niet altijd de traditionele paden van het schoonmaak vak. Schoonmaak is mensenwerk, veelal repeterend en wordt zowel door schoonmakers als vele schoonmaakbedrijven routinematig volgens vaste richtlijnen uitgevoerd.

Bezoek website

Bikes4you

Dé gespecialiseerde fietsenzaak voor racefietsen, mountainbikes, reparatie alle merken fietsen, carbonreparatie en spotrepair. Bikes4You viert dit jaar haar 15 jarig jubileum.

Een perfecte winkelbeleving met een sfeer als vanouds. Met een team van gepassioneerde, vakkundige medewerkers heten wij U van harte welkom!

Bezoek website

Logopediepraktijk Schoonebeek

Logopediepraktijk Schoonebeek en Emmen houdt zich bezig met communicatie en contact. Alles wat te maken heeft met het begrijpen en produceren van gesproken taal hoort daarbij. Als jij problemen ervaart in je stem, spraak, taal, ademhaling of de in de communicatie en het contact met anderen, of je kind ervaart hier problemen in, dan ben je bij ons op de juiste plaats. We werken vanuit een cliëntgerichte aanpak, kijken niet alleen naar de stoornis, maar juist naar de mens in combinatie met de stoornis. Samen met de cliënt proberen we op een speelse, invoelende manier te kijken naar oplossingen, waarbij de eigenheid van de cliënt centraal staat. Ieder mens is goed zoals hij is. Als je mag zijn wie je bent, kun je verder met ontwikkelen.

Bezoek website

Groenewold Bouw

Groenewold Bouw is gevestigd in Stadskanaal en actief in de nieuwbouw, verbouw, renovatie en eigen projectontwikkeling. Als bouwbedrijf zijn wij vanuit Stadskanaal werkzaam in de provincie Groningen en Drenthe en hebben hier diverse projecten (groot en klein) opgeleverd. We verzorgen daarbij niet alleen de bouwwerkzaamheden, maar ook het tekenwerk. Samenwerken met collegabedrijven op het gebied van installatie- en loodgieterswerk maakt het mogelijk om u een totaalpakket aan te bieden. Op deze website vindt u meer informatie en foto’s van zowel lopende als reeds opgeleverde projecten.

Vakmanschap en betrokkenheid zijn bij Groenewold Bouw vanzelfsprekend. Wij gaan aan de slag met uw wensen als uitgangpunt. Van begin tot eind blijven we met u in contact over de werkzaamheden, zodat we te allen tijde flexibel kunnen zijn.

Bezoek website

yogapriya

Yoga is geen wedstrijd.

Meld je aan voor een gratis proefles en ervaar het zelf, dit zegt meer dan 1000 woorden.
Er zijn voor iedere houding aanpassingen wanneer je het fysiek (nog) niet aankunt de volledige houding uit te voeren.
Yoga gaat niet om perfect uitgevoerde houdingen (asanas) maar om het ervaren  van je lichaam,
bewust de houdingen uitvoeren op de manier die jouw lichaam op dat moment aankan.
Je bent helemaal op jezelf gericht, je ademt heel bewust en je ogen zijn gericht op één kijkrichting (Drishti).
Je gaat ‘uit je hoofd’ en je gaat je lichaam voelen en luisteren naar wat je lichaam jou vertelt.

Bezoek website

Podologie Van Maanen

Podologie Van Maanen onderscheidt zich door het inzicht in bewegen van de Fysiotherapeut te combineren met de voetkennis van de Registerpodoloog.

De stand van de voet kan klachten verderop in het lichaam veroorzaken, net zoals dat bewegingsbeperkingen in het lichaam voetproblemen kunnen veroorzaken.

We geloven dus in de kracht van (multidisciplinaire) samenwerking. Dat wil zeggen dat de registerpodoloog het aanmeten van sport- of steunzolen of geven van oefeningen en advies afstemt met overige behandelaars, zoals de huisarts, fysiotherapeut of de manueel therapeut. Uiteraard wordt de behandeling ook zoveel mogelijk afgestemd op uw wensen en kan soms rekening worden gehouden met uw schoenvoorkeur.

Bezoek website

QUENO

Het sportcentrum waar iedereen zich thuis voelt…

…Kickboksen, gewichtsheffen, core training, small group, gymnastics, PUMP, Hatha Yoga, Power Yoga (Asthanga), Bootcamp, Pilates, Power Pilates, Spinning, BBB, 55+Fit, PoleFit, Freestyler, Steps, MindFit, Testen, Voeding, MindFit, Personal Training en nog veel meer. 

QUENO het meest complete centrum in jouw omgeving

Bezoek website

Shockwave Drenthe

Heeft u last van (chronische) pijnklachten?

Mijn specialisatie is de behandeling van pijnklachten met de extracorporeal shockwavetherapy (ESWT).
Met deze vorm van shockwavetherapie kunt u snel en effectief van uw klachten afkomen.

Bezoek website

Webba

Webba is gevestigd in het mooie Emmen. Wij bouwen websites en webshops op maat en zorgen er ook nog eens voor dat deze goed op tablets en mobieltjes te zien zijn. We besteden natuurlijk veel aandacht aan de bouw van onze sites en shops, maar ook aan het ontwerp. Met het Webba CMS is iedere klant in staat om zelf zijn of haar website te beheren.

Bezoek website

Zenit

Zenit houdt zich bezig met de advisering van werkgevers en werknemers op het gebied van arbeidsverzuim, inzetbaarheid en vitaliteit. Zenit werkt samen met u aan het vergroten van de inzetbaarheid binnen uw bedrijf. Wij zijn geregistreerde vrij gevestigde bedrijfsartsen in samenwerkingsverband. Als u bij inzetbaarheidvraagstukken op de juiste manier naar het vraagstuk  kijkt, ziet u mogelijkheden voor inzet. Wij willen u graag helpen dat voor elkaar te krijgen.

Bezoek website

Kees van Dijk Reklames

We kunnen geheel naar
Uw wensen Ontwerpen en Produceren.
En natuurlijk geven we graag Advies
met betrekking tot Uitvoering,
Materiaalkeuze en Kleurstelling.

Bezoek website

TLN webdesign

Wij zijn Timon en Leander Nieuwenstein. In 2009 hebben wij TLN Webdesign opgericht. Ons bedrijf is gevestigd in Drenthe en heeft zich snel ontwikkeld tot een professioneel webdesign bureau. Onze kracht is dat wij specialisten in huis hebben voor alle belangrijke aspecten van uw website.

Wij dragen op professionele wijze zorg voor:

  • De grafische vormgeving
  • De techniek achter de website
  • Het bereiken van het door u gestelde doel: klanten bereiken en goed informeren

En dat alles tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Bezoek website