Zwangerfit®

ZwangerFit®

YVLO-ZwangerFit® is een leuke, eigentijdse cursus voor de zwangere vrouw en de pas bevallen vrouw. In deze vernieuwde opzet van zwangerschapsbegeleiding is de jarenlange ervaring op het gebied van de zwangerschapsgym gebundeld met de laatste inzichten over bekkenpijn tijdens en na zwangerschap en de kennis van de bekkenbodem(dys)functies.

Lesinhoud

De cursus Zwangerfit® bestaat uit actieve en theoretische lessen, waarin aandacht wordt besteedt aan houding, conditie, spierkracht, coördinatie, stabiliteit, ontspanning, bekken, bekkenbodem, ademhaling en perstechnieken. Door de specifieke deskundigheid en de signaleerfunctie van de ZwangerFit® docent, Stephanie Pors geregistreerd bekkenfysiotherapeut, kan de zwangere vrouw in en na de periode van zwangerschap optimaal begeleidt worden.

Voor wie?

Zwangere en pas bevallen vrouwen kunnen deelnemen aan de cursus. Er kan vanaf 16 weken begonnen worden en vanaf 4-6 weken na de bevalling kan wederom gestart worden. Dit kan tot, indien gewenst, 9 maanden na de bevalling.

Mamafit

Vanaf 4 weken na de bevalling kan er al geoefend worden bij Mamafit. Dit kan tot, indien gewenst, 9 maanden na de bevalling. Zo kan iedere vrouw trainen onder begeleiding van een ZwangerFit® /Mamafit docent en zo snel mogelijk weer de eigen sport of activiteiten oppakken.

Tijden

De tijden van ZwangerFit® en Mamafit worden in overleg met de cursisten en de ZwangerFit® docent vastgesteld

Kosten

De kosten voor het deelnemen aan ZwangerFit® bestaan uit een intake + eerste les voor €39,99. Alle vervolglessen gaan op basis van een 10-lessenkaart. Deze kaart kost €80,- en is een half jaar geldig. Voor het deelnemen aan de groepslessen Mamafit gebruiken wij ook de 10-lessenkaart. Ook kunt u een onbeperkt sportabonnement afsluiten bij Cure, waarbij u naast de groepslessen ook gebruik kunt maken van de fitness tijdens openingstijden van de praktijk.

Aanmelden

Voor meer informatie of voor het aanmelden, kunt u contact opnemen met Cure Fysiotherapie